Analytical Methods for Virus Detection in Water and Food

  1. Bosch, A.
  2. Sánchez, G.
  3. Abbaszadegan, M.
  4. Carducci, A.
  5. Guix, S.
  6. Le Guyader, F.S.
  7. Netshikweta, R.
  8. Pintó, R.M.
  9. van der Poel, W.H.M.
  10. Rutjes, S.
  11. Sano, D.
  12. Taylor, M.B.
  13. van Zyl, W.B.
  14. Rodríguez-Lázaro, D.
  15. Kovač, K.
  16. Sellwood, J.
Revista:
Food Analytical Methods

ISSN: 1936-9751 1936-976X

Año de publicación: 2011

Volumen: 4

Número: 1

Páginas: 4-12

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S12161-010-9161-5 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible