The Risk of Contracting COVID-19 Is Not Increased in Patients With Celiac Disease
- Zhen, J.
- Stefanolo, J.P.
- Temprano, M.D.L.P.
- Tedesco, S.
- Seiler, C.
- Caminero, A.F.
- de-Madaria, E.
- Huguet, M.M.
- Vivas, S.
- Niveloni, S.I.
- Bercik, P.
- Smecuol, E.
- Uscanga, L.
- Trucco, E.
- Lopez, V.
- Olano, C.
- Mansueto, P.
- Carroccio, A.
- Green, P.H.R.
- Day, A.
- Tye-Din, J.
- Bai, J.C.
- Ciacci, C.
- Verdu, E.F.
- Lebwohl, B.
- Pinto-Sanchez, M.I.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1542-7714, 1542-3565
Año de publicación: 2021
Volumen: 19
Número: 2
Páginas: 391-393
Tipo: Estudio Breve