The Risk of Contracting COVID-19 Is Not Increased in Patients With Celiac Disease

  1. Zhen, J.
  2. Stefanolo, J.P.
  3. Temprano, M.D.L.P.
  4. Tedesco, S.
  5. Seiler, C.
  6. Caminero, A.F.
  7. de-Madaria, E.
  8. Huguet, M.M.
  9. Vivas, S.
  10. Niveloni, S.I.
  11. Bercik, P.
  12. Smecuol, E.
  13. Uscanga, L.
  14. Trucco, E.
  15. Lopez, V.
  16. Olano, C.
  17. Mansueto, P.
  18. Carroccio, A.
  19. Green, P.H.R.
  20. Day, A.
  21. Tye-Din, J.
  22. Bai, J.C.
  23. Ciacci, C.
  24. Verdu, E.F.
  25. Lebwohl, B.
  26. Pinto-Sanchez, M.I.
  27. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Gastroenterology and Hepatology

ISSN: 1542-7714 1542-3565

Año de publicación: 2021

Volumen: 19

Número: 2

Páginas: 391-393

Tipo: Estudio Breve

DOI: 10.1016/J.CGH.2020.10.009 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible