Fecal Gluten Peptides Reveal Limitations of Serological Tests and Food Questionnaires for Monitoring Gluten-Free Diet in Celiac Disease Patients

  1. Comino, I.
  2. Fernández-Bañares, F.
  3. Esteve, M.
  4. Ortigosa, L.
  5. Castillejo, G.
  6. Fambuena, B.
  7. Ribes-Koninckx, C.
  8. Sierra, C.
  9. Rodríguez-Herrera, A.
  10. Salazar, J.C.
  11. Caunedo, Á.
  12. Marugán-Miguelsanz, J.M.
  13. Garrote, J.A.
  14. Vivas, S.
  15. Lo Iacono, O.
  16. Nuñez, A.
  17. Vaquero, L.
  18. Vegas, A.M.
  19. Crespo, L.
  20. Fernández-Salazar, L.
  21. Arranz, E.
  22. Jiménez-García, V.A.
  23. Antonio Montes-Cano, M.
  24. Espín, B.
  25. Galera, A.
  26. Valverde, J.
  27. Girón, F.J.
  28. Bolonio, M.
  29. Millán, A.
  30. Cerezo, F.M.
  31. Guajardo, C.
  32. Alberto, J.R.
  33. Rosinach, M.
  34. Segura, V.
  35. León, F.
  36. Marinich, J.
  37. Muñoz-Suano, A.
  38. Romero-Gómez, M.
  39. Cebolla, Á.
  40. Sousa, C.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Gastroenterology

ISSN: 1572-0241 0002-9270

Año de publicación: 2016

Volumen: 111

Número: 10

Páginas: 1456-1465

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/AJG.2016.439 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible