Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer
- González-Ceballos, L.
- Carlos Guirado-Moreno, J.
- Utzeri, G.
- Miguel García, J.
- Fernández-Muiño, M.A.
- Osés, S.M.
- Teresa Sancho, M.
- Arnaiz, A.
- Valente, A.J.M.
- Vallejos, S.
CRediT (contribución de los investigadores):
González-Ceballos, L.:
Investigación, Conceptualización, Redacción - borrador original.
Carlos Guirado-Moreno, J.:
Investigación, Redacción - borrador original.
Utzeri, G.:
Investigación, Redacción - borrador original.
Miguel García, J.:
Redacción - revisión y edición, Visualización.
Fernández-Muiño, M.A.:
Conceptualización, Metodología.
Osés, S.M.:
Conceptualización, Metodología, Investigación.
Teresa Sancho, M.:
Redacción - revisión y edición, Visualización.
Arnaiz, A.:
Investigación, Metodología, Redacción - revisión y edición.
Valente, A.J.M.:
Conceptualización, Redacción - revisión y edición, Visualización.
Vallejos, S.:
Conceptualización, Metodología, Redacción - borrador original, Redacción - revisión y edición, Visualización.
Revista:
Food Chemistry
ISSN: 1873-7072, 0308-8146
Ano de publicación: 2023
Volume: 405
Tipo: Artigo