Safety of a change in specifications of the novel food oleoresin from Haematococcus pluvialis containing astaxanthin pursuant to Regulation (EU) 2015/2283

  1. Turck, D.
  2. Bohn, T.
  3. Castenmiller, J.
  4. De Henauw, S.
  5. Hirsch-Ernst, K.I.
  6. Maciuk, A.
  7. Mangelsdorf, I.
  8. McArdle, H.J.
  9. Naska, A.
  10. Pelaez, C.
  11. Pentieva, K.
  12. Siani, A.
  13. Thies, F.
  14. Tsabouri, S.
  15. Vinceti, M.
  16. Aguilera-Gómez, M.
  17. Cubadda, F.
  18. Frenzel, T.
  19. Heinonen, M.
  20. Marchelli, R.
  21. Neuhäuser-Berthold, M.
  22. Poulsen, M.
  23. Maradona, M.P.
  24. Schlatter, J.R.
  25. Siskos, A.
  26. van Loveren, H.
  27. Gelbmann, W.
  28. Knutsen, H.K.
  29. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2023

Volumen: 21

Número: 11

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2023.8338 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor