Protozoa evolution in Rusitec fermenters fed diets differing in forage to concentrate ratio and forage type

  1. M.E. Martínez 12
  2. M.J. Ranilla 12
  3. S. Ramos 12
  4. M.L. Tejido 12
  5. M.D. Carro 12
  1. 1 Instituto de Ganadería de Montaña (CSIC)
  2. 2 Departamento de Producción Animal, Universidad de León
Liburua:
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
  1. M. J. Ranilla (coord.)
  2. M. D. Carro (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Argitaletxea: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León

ISBN: 2-85352-471-X

Argitalpen urtea: 2011

Orrialdeak: 97-102

Biltzarra: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)

Mota: Biltzar ekarpena