Effect of forage type and forage to concentrate ratio on ruminal fermentation in single-flow continuous-culture and Rusitec fermenters

  1. M.E. Martínez 13
  2. M.D. Carro 13
  3. C. Cantalapiedra-Híjar 2
  4. M.J. Ranilla 13
  5. D.R. Yáñez-Ruiz 2
  6. E. Molina-Alcaide 2
  1. 1 Departamento de Producción Animal, Universidad de León
  2. 2 Estación Experimental del Zaidín, CSIC
  3. 3 Instituto de Ganadería de Montaña (CSIC)
Liburua:
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
  1. M. J. Ranilla (coord.)
  2. M. D. Carro (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Argitaletxea: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León

ISBN: 2-85352-471-X

Argitalpen urtea: 2011

Orrialdeak: 109-114

Biltzarra: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)

Mota: Biltzar ekarpena