Exploring the effect of mild water deficit on grain yield and quality of bread and durum wheat growing under elevated CO2 and high temperature.

  1. Ouardia Bendou 3
  2. Ismael Gutiérrez Fernández 1
  3. Emilio L. Marcos Barbero; 2
  4. Nara Bueno Ramos 3
  5. Ana I. González Hernández 3
  6. Rosa Morcuende 2
  7. Juan Bautista Arellano 2
  1. 1 Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears
  2. 2 Instituto de Recursos Naturales y Agrobiología de Salamanca (IRNASA)
  3. 3 Universidad de Salamanca
    info

    Universidad de Salamanca

    Salamanca, España

    ROR https://ror.org/02f40zc51

Actas:
VI Spanish Symposium on Physiology and Breeding of Cereals. Instituto de Recursos Naturales y Agrobiología de Salamanca, Castilla y León, España.

Año de publicación: 2024

Tipo: Aportación congreso