Publicaciones (384) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2024

  1. Aprendizaje-servicio para la promoción de la salud y la prevención de enfermedad en la población infantil

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 157-164

  2. Association between dietary pattern and sarcopenia in individuals with metabolic syndrome criteria: a systematic review

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 1, pp. 17-29

  3. Association between type 2 diabetes and depressive symptoms after a 1-year follow-up in an older adult Mediterranean population

    Journal of Endocrinological Investigation

  4. Coronavirus disease 2019 is associated with long-term depressive symptoms in Spanish older adults with overweight/obesity and metabolic syndrome

    Psychological Medicine, Vol. 54, Núm. 3, pp. 620-630

  5. Dietary intake of vitamin C and gastric cancer: a pooled analysis within the Stomach cancer Pooling (StoP) Project

    Gastric Cancer, Vol. 27, Núm. 3, pp. 461-472

  6. Efecto de la variante Ómicron sobre la incidencia y la letalidad durante la 6.ª onda epidémica COVID-19 en España: (Pag.-e 102073)

    Semergen: revista española de medicina de familia, Núm. 2, pp. 8-8

  7. Effect of a nutritional intervention based on an energy-reduced Mediterranean diet on environmental impact

    Science of the Total Environment, Vol. 928

  8. Essential oil supplementation in milk replacers: short- and long-term impacts on feed efficiency, the faecal microbiota and the plasma metabolome in dairy calves

    Journal of Developmental Origins of Health and Disease, Vol. 15

  9. Fine-mapping analysis including over 254,000 East Asian and European descendants identifies 136 putative colorectal cancer susceptibility genes

    Nature Communications, Vol. 15, Núm. 1

  10. Gamificación como herramienta de interacción en clases teóricas de Salud Pública

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 381-387

  11. Genome-Wide Gene-Environment Interaction Analyses to Understand the Relationship between Red Meat and Processed Meat Intake and Colorectal Cancer Risk

    Cancer epidemiology, biomarkers & prevention : a publication of the American Association for Cancer Research, cosponsored by the American Society of Preventive Oncology, Vol. 33, Núm. 3, pp. 400-410

  12. Immunogenicity of BNT162b2 vaccine after two and three doses in health personnel and institutionalized elderly people not infected with SARS-CoV-2

    Semergen: revista española de medicina de familia, Núm. 1, pp. 2-2

  13. Impact of mediterranean diet promotion on environmental sustainability: a longitudinal analysis

    Public Health, Vol. 230, pp. 12-20

  14. Impact of neurofibromatosis type 1 on quality of life using the Skindex-29 questionnaire quality of life in NF1

    Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol. 19, Núm. 1

  15. Implementation of community screening strategies for depression

    Nature Medicine

  16. Importancia de la revisión por pares en la construcción del conocimiento: una mirada desde la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 1, pp. 1-3

  17. Juegos de Salud Pública: la gamificación como método de aprendizaje

    Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 293-300

  18. Microbial Phenolic Metabolites Are Associated with Improved Cognitive Health

    Molecular Nutrition and Food Research, Vol. 68, Núm. 2

  19. Reproductive factors, hormonal interventions, and gastric cancer risk in the Stomach cancer Pooling (StoP) Project

    Cancer Causes and Control, Vol. 35, Núm. 4, pp. 727-737