Juan Pablo
Encinas San Martín
Publicacions en què col·labora amb Juan Pablo Encinas San Martín (7)
2001
-
Utilización de mohos y levaduras en la elaboración de embutidos cárnicos fermentados
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 321, pp. 25-32
2000
-
Characterization and identification of lactic acid bacteria from freshwater fishes
Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 4, pp. 383-391
-
Yeast populations on Spanish fermented sausages
Meat Science, Vol. 54, Núm. 3, pp. 203-208
1999
-
Behaviour of Listeria spp. in naturally contaminated chorizo (Spanish fermented sausage)
International Journal of Food Microbiology, Vol. 46, Núm. 2, pp. 167-171
-
Numbers and species of motile aeromonads during the manufacture of naturally contaminated Spanish fermented sausages (Longaniza and Chorizo)
Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 9, pp. 1045-1049
1996
-
Evaluation of different systems for the identification of Bacillus strains isolated from Spanish fermented sausages
Meat Science, Vol. 42, Núm. 2, pp. 127-131
1993
-
El análisis de riesgos y control de puntos críticos en las industrias de embutidos crudos curados: prevención de la contaminación por listeria
Conferencia Consenso sobre Listeria en Alimentos: León, octubre 1992 (Ministerio de Sanidad y Consumo), pp. 187-195