NUEVAS TECNOLOGÍAS DE CONSERVACIÓN DE LOS ALIMENTOS Y SEGURIDAD ALIMENTARIA
NEWTEC
Universidad de Zaragoza
Zaragoza, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Zaragoza (4)
2019
-
Desarrollo de la estructura necesaria para llevar a cabo una priorización y evaluación de riegos biológicos cunatatitva [sic] en España
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Influence of acid and low-temperature adaptation on pulsed electric fields resistance of Enterococcus faecium in media of different pH
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 45, pp. 382-389
2007
-
Modelling thermal inactivation of Listeria monocytogenes in sucrose solutions of various water activities
Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 372-379
1996
-
Effect of pH heating medium on the thermal resistance of Bacillus stearothermophilus spores
International Journal of Food Microbiology, Vol. 28, Núm. 3, pp. 405-410