NUTRICIÓN DE OVINO
NUTROVI
M.D.
Carro
Publicaciones en las que colabora con M.D. Carro (120)
2024
2023
-
Influence of diet and detachment procedure on recovery of solid-associated microbes from sheep ruminal digesta
Ruminant Physiology: Digestion, Metabolism, and Effects of Nutrition on Reproduction and Welfare (Brill), pp. 334-335
-
The effects of garlic oil on in vitro rumen fermentation and methane production are influenced by the basal diet
Ruminant Physiology: Digestion, Metabolism, and Effects of Nutrition on Reproduction and Welfare (Brill), pp. 234-235
2020
-
Effects of replacing extruded maize by dried citrus pulp in a mixed diet on ruminal fermentation, methane production, and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-14
-
In vitro and in situ evaluation of broccoli wastes as potential feed for ruminants
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-14
-
Potential of recycling cauliflower and romanesco wastes in ruminant feeding: In vitro studies
Animals, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-16
-
Replacing forage by crude olive cake in a dairy sheep diet: Effects on ruminal fermentation and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-12
2019
-
Chemical composition, in vitro digestibility and rumen fermentation kinetics of agro-industrial by-products
Animals, Vol. 9, Núm. 11
-
Efecto de la inclusión de cantidades crecientes de brócoli en dietas para ovino lechero sobre su fermentación ruminal in vitro.
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto de la sustitución de maíz por pulpa de cítricos en una dieta para ovino lechero sobre su fermentación en el sistema Rusitec.
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Evaluation of brassica vegetables as potential feed for ruminants
Animals, Vol. 9, Núm. 9
-
Nuevos ingredientes en las dietas de los rumiantes: potencial de los subproductos de las crucíferas
Ganadería, Núm. 119, pp. 70-75
-
Utilización de subproductos en dietas de ovejas lecheras: Efecto sobre las comunidades bacterianas ruminales
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
2018
-
Comparison of automated ribosomal intergenic spacer analysis (ARISA) and denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE) techniques for analysing the influence of diet on ruminal bacterial diversity
Archives of Animal Nutrition, Vol. 72, Núm. 2, pp. 85-99
-
MANIPULACIÓN DE LA FERMENTACIÓN RUMINAL: UNA FORMA DE CONTRIBUIR A LA PRODUCCIÓN ANIMAL EN EL TRÓPICO
Anales de la Academia de Ciencias de Cuba, Vol. 8, Núm. 1
2017
-
Composición química y cinética de producción de gas in vitro de subproductos de cítricos
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Efectos de un hidrolizado de levaduras sobre la fermentación ruminal y el crecimiento microbiano en fermentadores Rusitec
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Influence of increasing doses of a yeast hydrolyzate obtained from sugarcane processing on in vitro rumen fermentation of two different diets and bacterial diversity in batch cultures and Rusitec fermenters
Animal Feed Science and Technology, Vol. 232, pp. 129-138
-
Influencia del aceite esencial de ajo sobre la fermentación ruminal y la diversidad bacteriana en fermentadores Rusitec
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Shifts in microbial populations in Rusitec fermenters as affected by the type of diet and impact of the method for estimating microbial growth (15N v. microbial DNA)
Animal, Vol. 11, Núm. 11, pp. 1939-1948