SEGURIDAD ALIMENTARIA, ALIMENTACIÓN E HIGIENE DE LOS ALIMENTOS
SEGURALI
Universidad de La Rioja
Logroño, EspañaUniversidad de La Rioja-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (7)
2021
-
Antimicrobial resistance genes and diversity of clones among faecal ESBL-producing escherichia coli isolated from healthy and sick dogs living in Portugal
Antibiotics, Vol. 10, Núm. 8
-
Characterization of esbl-producing escherichia coli and klebsiella pneumoniae isolated from clinical samples in a northern portuguese hospital: Predominance of ctx-m-15 and high genetic diversity
Microorganisms, Vol. 9, Núm. 9
-
Multidrug-resistant Klebsiella pneumoniae harboring extended spectrum β-lactamase encoding genes isolated from human septicemias
PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 5 May
2020
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el tamaño de muestra de aves de corral o lagomorfos, que se puede considerar representativa para su inspección post mortem en el matadero
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 59-83
-
Livestock-associated methicillin-resistant staphylococcus aureus (MRSA) in purulent subcutaneous lesions of farm rabbits
Foods, Vol. 9, Núm. 4
-
Staphylococci among Wild European Rabbits from the Azores: A Potential Zoonotic Issue?
Journal of food protection, Vol. 83, Núm. 7, pp. 1110-1114
2019
-
Detection of antibiotic resistance in escherichia coli strains: Can fish commonly used in raw preparations such as sushi and sashimi constitute a public health problem?
Journal of Food Protection, Vol. 82, Núm. 7, pp. 1130-1134