Publications by the researcher in collaboration with Miguel Ángel Olego Morán (11)
2018
-
Estrategias naturales para el control de las enfermedades de madera de la vid
Tierras: Agricultura, Núm. 269, pp. 10-16
2017
-
Effects of liming on soil properties, leaf tissue cation composition and grape yield in a moderately acid vineyard soil. Influence on must and wine quality
Oeno One, Vol. 51, Núm. 4, pp. 342-362
-
Use of endophytic and rhizosphere actinobacteria from grapevine plants to reduce nursery fungal graft infections that lead to young grapevine decline
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 83, Núm. 24
-
¿Qué es la viticultura 4.0?
Tierras: Agricultura, Núm. 253, pp. 84-85
2016
-
Determining optimum harvest time under Mediterranean conditions: Developing a new model for measuring L-malic acid concentration in red grapes
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 22, Núm. 2, pp. 232-239
-
Espectroscopia FTIR para el control de calidad de viñedos y bodegas
Vida rural, Núm. 410, pp. 66-70
2015
-
Effectiveness of natural antifungal compounds in controlling infection by grapevine trunk disease pathogens through pruning wounds
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 81, Núm. 18, pp. 6474-6483
-
El tratamiento de las bayas de vid con una auxina de síntesis incrementa los niveles de nitrógeno asimilable para las levaduras vínicas
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 274, pp. 44
2014
-
Manganese transporter protein MntH is required for virulence of Xylophilus ampelinus, the causal agent of bacterial necrosis in grapevine
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 20, Núm. 3, pp. 442-450
2012
-
Aplicación de dos enmiendas calizas en suelos ácidos dedicados al cultivo de la variedad Mencía
Vida rural, Núm. 347, pp. 52-60
-
Estudio de las interacciones nutricionales en tejidos foliares como base para la evaluación del estado nutricional de Vitis vinisfera L. cv. Prieto picudo
Enoviticultura, Núm. 18, pp. 6