Luis Angel
Cuellar Olmedo
Hospital Universitario Pío del Río Hortega
Valladolid, EspañaPublicacions en col·laboració amb investigadors/es de Hospital Universitario Pío del Río Hortega (28)
2021
-
The nutritional status of the elderly patient infected with COVID-19: the forgotten risk factor?
Current Medical Research and Opinion, Vol. 37, Núm. 4, pp. 549-554
2018
-
The Effect of Genistein Supplementation on Vitamin D Levels and Bone Turnover Markers during the Summer in Healthy Postmenopausal Women: Role of Genotypes of Isoflavone Metabolism
Journal of Nutrigenetics and Nutrigenomics, Vol. 10, Núm. 5-6, pp. 139-145
2013
-
Experience over 12 years with home enteral nutrition in a healthcare area of Spain
Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 26, Núm. SUPPL.1, pp. 39-44
-
Sospecha de diabetes mellitus por isotretinoína
Farmacia Hospitalaria
2009
-
Efecto de una dieta con productos modificados de textura en pacientes ancianos ambulatorios
Nutricion Hospitalaria, Vol. 24, Núm. 1, pp. 87-92
-
Efecto de una fórmula enteral enriquecida en arginina sobre los marcadores inflamatorios en pacientes con tumores de cabeza y cuello
Medicina Clinica, Vol. 132, Núm. 2, pp. 49-52
2008
-
Gestational diabetes. Other forms of diabetes mellitus. Planning scheme of clinical monitoring
Medicine, Vol. 10, Núm. 17, pp. 1102-1109
-
Influence of Ala54Thr polymorphism of fatty acid-binding protein-2 on clinical results of biliopancreatic diversion
Nutrition, Vol. 24, Núm. 4, pp. 300-304
-
Influencia de una fórmula inmunoenriquecida en parámetros clinicos y bioquímicos en una población ambulatoria de pacientes intervenidos por cáncer de cabeza y cuello
Anales de Medicina Interna, Vol. 25, Núm. 6, pp. 275-278
2007
-
Influence of G308A polymorphism of tumor necrosis factor-α gene on inflammatory markers in postsurgical head and neck cancer patients with early enteral nutrition
Nutrition, Vol. 23, Núm. 7-8, pp. 529-532
2006
-
Experience of 6 years with home enteral nutrition in an area of Spain
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 60, Núm. 4, pp. 553-557
-
Nutritional assessment: Predictive variables at hospital admission related with length of stay
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 50, Núm. 4, pp. 394-398
-
Utilidad de productos deshidratados en dietas de textura modificadas en pacientes ancianos ambulatorios
Medicina Clinica, Vol. 127, Núm. 10, pp. 374-375
2005
-
Immunoenhanced enteral nutrition, effect on inflammatory markers in head and neck cancer patients
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 59, Núm. 1, pp. 145-147
-
Mini Nutritional Assessment (MNA) como método de evaluación nutricional en pacientes hospitalizados
Anales de Medicina Interna, Vol. 22, Núm. 7, pp. 313-316
2004
-
Hiperaldosteronismo primario
Endocrinologia y Nutricion, Vol. 51, Núm. 5, pp. 295-302
-
Influencia de una fórmula enriquecida en ácidos omega 3 y arginina sobre los parámetros bioquímicos en pacientes intervenidos por cáncer de y cuello
Medicina Clinica, Vol. 123, Núm. 13, pp. 499-500
-
Nutrición enteral; costes directos en un hospital terciario
Revista Clinica Espanola, Vol. 204, Núm. 2, pp. 98-100
2003
-
Clinical and biochemical characteristics of patients with home enteral nutrition in an area of Spain
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 57, Núm. 4, pp. 612-615
-
Consejo nutricional aislado frente a suplemento y consejo nutricionales en pacientes con infección por el virus de la inmunodeficiencia humana
Medicina Clinica, Vol. 120, Núm. 15, pp. 565-567