Tania
Fernández Villa
Publicaciones (152) Publicaciones de Tania Fernández Villa
2024
-
Aprendizaje-servicio para la promoción de la salud y la prevención de enfermedad en la población infantil
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 157-164
-
Gamificación como herramienta de interacción en clases teóricas de Salud Pública
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 381-387
-
Immunogenicity of BNT162b2 vaccine after two and three doses in health personnel and institutionalized elderly people not infected with SARS-CoV-2
Semergen: revista española de medicina de familia, Núm. 1, pp. 2-2
-
Impact of neurofibromatosis type 1 on quality of life using the Skindex-29 questionnaire quality of life in NF1
Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol. 19, Núm. 1
-
Importancia de la revisión por pares en la construcción del conocimiento: una mirada desde la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 28, Núm. 1, pp. 1-3
-
Juegos de Salud Pública: la gamificación como método de aprendizaje
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 293-300
2023
-
A second update on mapping the human genetic architecture of COVID-19
Nature
-
Aplicaciones de la inteligencia artificial en la nutrición y dietética: Más allá de los asistentes virtuales
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 4, pp. 250-252
-
Balance del año 2022 y nuevo Plan Estratégico 2023-2026 de la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 1, pp. 1-6
-
Blunted circadian variation of blood pressure in individuals with neurofibromatosis type 1
Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol. 18, Núm. 1
-
Comparison of Epidemiologic and Clinical COVID-19 Profiles in Children in Argentina, during Circulation of Original and Variant (Alpha, Gamma and Lambda) Strains
Pediatric Infectious Disease Journal, Vol. 42, Núm. 2, pp. 136-142
-
Consumption of aspartame and other artificial sweeteners and risk of cancer in the Spanish multicase-control study (MCC-Spain)
International Journal of Cancer, Vol. 153, Núm. 5, pp. 979-993
-
Desafíos alimentarios para un mundo que envejece
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 3, pp. 179-181
-
Excess Weight in Relation to Lifestyle Habits in Spanish First-Year University Students: Differences between Pre- and Post-COVID-19—A Serial Cross-Sectional Study Based on uniHcos Project
Healthcare (Switzerland), Vol. 11, Núm. 11
-
Formación del dietista-nutricionista clínico en Latinoamérica: un espejo donde debe mirarse España
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 2, pp. 93-96
-
Impact of a COVID-19 Outbreak in an Elderly Care Home after Primary Vaccination
Vaccines, Vol. 11, Núm. 8
-
Impact of the COVID-19 pandemic on cannabis use in young adults and general population: a systematic review
Revista Espanola de Salud Publica, Vol. 97
-
Increase from low to moderate, but not high, caffeinated coffee consumption is associated with favorable changes in body fat
Clinical Nutrition, Vol. 42, Núm. 4, pp. 477-485
-
Prevalence of Depression and Fish Consumption among First Year Spanish University Students: UniHcos Project
Nutrients, Vol. 15, Núm. 12
-
Pros y contras de la ciencia abierta (open science) desde la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 27, Núm. 4, pp. 253-255