Publicaciones en las que colabora con María Luisa García López (11)
2002
-
Evaluation of the spiral plating system for the routine assessment of indicator microorganisms in raw ewe's milk
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 8, pp. 1281-1286
1996
-
Evaluation of different systems for the identification of Bacillus strains isolated from Spanish fermented sausages
Meat Science, Vol. 42, Núm. 2, pp. 127-131
1993
-
Factors affecting spoilage microflora succession on lamb carcasses at refrigeration temperatures
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 74, Núm. 5, pp. 521-525
-
Modern microbiological methods for foods: colony count and direct count methods. A review.
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9, Núm. 1, pp. 1-13
-
Numerical Taxonomy of Psychrotrophic Bacteria Isolated from Raw ewes’ Milk
Journal of Dairy Research, Vol. 60, Núm. 3, pp. 371-383
1992
-
Numerical taxonomy of gram-negative, nonmotile, nonfermentative bacteria isolated during chilled storage of lamb carcasses
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 58, Núm. 7, pp. 2245-2249
-
Species of Pseudomonas obtained at 7°C and 30°C during aerobic storage of lamb carcasses
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 73, Núm. 4, pp. 317-323
1991
-
Distribution and evolution of bacteria on lamb carcasses during aerobic storage
Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 12, pp. 945-949
1988
-
Flora superficial (indicadores y alterantes) en canales de ovino recién obtenidas en el matadero
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Participación de bacilos pleomórficos gram-positivos en la alteración de carne de ovino mantenida a refrigeración
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Species identification of staphylococci and micrococci isolated from ewes’ milk cheeses
Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 269-276