Publicaciones (168) Publicaciones de María Del Camino García Fernández

2020

  1. Microbial load and antibiotic resistance in raw beef preparations from northwest Spain

    Food Science and Nutrition, Vol. 8, Núm. 2, pp. 777-785

2019

  1. Actividad microbiana de extractos de propóleos de Castilla y León frente a microorganismos patógenos de interés en la industria alimentaria

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Alimentación saludable: futuro, mitos y realidades

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 68, pp. 27-28

  3. Antimicrobial efficacy of Lippia citriodora natural extract against Escherichia coli and Enterococcus faecalis in “Piel de Sapo” melon juice

    Food Science and Nutrition, Vol. 7, Núm. 12, pp. 3986-3992

  4. Characterization of listeria monocytogenes originating from the Spanish meat-processing chain

    Foods, Vol. 8, Núm. 11

  5. Efecto antimicrobiano de extractos de propóleos sobre "Listeria spp."

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  6. Efecto de dosis bajas de desinfectantes sobre los biofilms de "Cronobacter sakazakii" y "Yersinia enterocolitica"

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  7. Effect of low concentrations of biocides on the antimicrobial susceptibility of "Cronobacter sakazakii" and "Yersinia enterocolitica"

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  8. Effect of low doses of biocides on the antimicrobial resistance and the biofilms of Cronobacter sakazakii and Yersinia enterocolitica

    Scientific Reports, Vol. 9, Núm. 1

  9. Estudio de las carcterísticas físico-químicas, microbiológicas y organolépticas para la propuesta de la marca de garantía Keso de Vaca de León

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  10. Fatty acid profile of eggs of Araucana hens ("Blue-eggs") compared with other commercial laying hens

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  11. Influence of serotype on the architecture and structural parameters of the biofilms formed by "Salmonella enterica"

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  12. Microbial load and antibiotic resistance patterns of Escherichia coli and enterococcus faecalis isolates from the meat of wild and domestic pigeons

    Foods, Vol. 8, Núm. 11