Manuel
Perez Mateos
Universidad de Burgos
Burgos, EspañaPublicacions en col·laboració amb investigadors/es de Universidad de Burgos (46)
2022
-
Dificultades para una igualdad efectiva de género en las universidades españolas
La universidad y la igualdad de género (Tirant Humanidades), pp. 119-127
2020
-
Barley seed coating with urease and phosphatase to improve N and P uptake
Scientia Agricola, Vol. 77, Núm. 6
2016
-
Synthesis and characterization of a stable humic-urease complex: Application to barley seed encapsulation for improving N uptake
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 9, pp. 2981-2989
2015
-
Análisis de los indicadores para la renovación de la acreditación: un estudio de caso
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES
-
Evaluación de los resultados de aprendizaje: variables que facilitan e inhiben la adquisición de las competencias
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES
-
Evaluación del desarrollo de la enseñanza online en cuatro grados en la Universidad de Burgos
FECIES 2015
-
Las matrices de valoración como recurso didáctico y de evaluación entre pares en un proceso colaborativo de enseñanza-aprendizaje desde la perspectiva del alumno
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES
-
The use of rubrics as a tool for evaluation of biochemistry and food biotechnology laboratory practices for the degree in food science and technology
Inted2015: 9th international technology, education and development conference
2014
-
Actividades formativas y metodologías activas en la asignatura de Bioquímica: percepción del alumno y análisis de la distribución y carga temporal del trabajo
Investigaciones en el contexto universitario actual (Educación), pp. 239-243
-
Development of a method to recovery and amplification DNA by real-time PCR from commercial vegetable oils
Food Chemistry, Vol. 158, pp. 374-383
-
Las matrices de valoración como recurso didáctico y de evaluación entre pares en un proceso colaborativo de enseñanza-aprendizaje desde la perspectiva del alumno
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XI FECIES (Asociación Española de Psicología Conductual)
-
Rubrics for implementing a formative evaluation system of laboratory training activities for first course students of biology and biochemistry
ICERI2014: 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION
2013
-
Barley seeds encapsulated in calcium-alginate gels with phosphatase and humate-phosphatase complexes for improving phosphorus bioavailability
Agronomy Journal, Vol. 105, Núm. 6, pp. 1565-1570
2012
-
Barley seed coating with free and immobilized alkaline phosphatase to improve P uptake and plant growth
Journal of Agricultural Science, Vol. 150, Núm. 6, pp. 691-701
2010
-
Antioxidant properties, radical scavenging activity and biomolecule protection capacity of flavonoid naringenin and its glycoside naringin: A comparative study
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 7, pp. 1238-1244
2009
-
Alkaline phosphatase-polyresorcinol complex:Characterization and application to seed coating
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 5, pp. 1967-1974
-
Neutrase immobilization on alginate-glutaraldehyde beads by covalent attachment
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 1, pp. 109-115
2008
-
Pectin hydrolysis in a free enzyme membrane reactor: An approach to the wine and juice clarification
Food Chemistry, Vol. 107, Núm. 1, pp. 112-119
2007
-
Analysis by capillary electrophoresis of the proteolytic activity of a Bacillus subtilis neutral protease on bovine caseins
International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 10, pp. 1195-1200
-
Experimental design and response surface modeling applied for the optimisation of pectin hydrolysis by enzymes from A. niger CECT 2088
Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 2, pp. 634-642