María Ángeles
Sevilla Toral
![Foto de María Ángeles](/img/uploaded/4cdad077aa437d100c309ed1b1764b71.jpg)
![Foto de Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación](/img/noimage_org.png)
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Madrid, EspañaPublicacions en col·laboració amb investigadors/es de Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (3)
2017
-
Effects of milk casein hydrolyzate supplemented with phytosterols on hypertension and lipid profile in hypercholesterolemic hypertensive rats
Journal of Functional Foods, Vol. 28, pp. 168-176
2011
-
Food-grade production of an antihypertensive casein hydrolysate and resistance of active peptides to drying and storage
International Dairy Journal, Vol. 21, Núm. 7, pp. 470-476
-
Long-term intake of a milk casein hydrolysate attenuates the development of hypertension and involves cardiovascular benefits
Pharmacological Research, Vol. 63, Núm. 5, pp. 398-404