Publicaciones (55) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. A STUDY OF TEXTURE‐FLAVOR INTERACTIONS USING FREE‐CHOICE PROFILING

    Journal of Sensory Studies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 177-188

  2. CO2 corrosion of N-80 steel at 71°C in a two-phase flow system

    Corrosion, Vol. 49, Núm. 8, pp. 686-693

  3. Caracterización y diferenciación físico-química de los tipos comerciales de la longaniza de Aragón

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 631-650

  4. Characterization of V factor-dependent organisms of the family Pasteurellaceae isolated from porcine pneumonic lungs in Spain

    Comparative Immunology, Microbiology and Infectious Diseases, Vol. 16, Núm. 2, pp. 123-130

  5. Characterization of fatty acid methyl esters by thermal analysis

    Journal of Thermal Analysis, Vol. 40, Núm. 2, pp. 463-473

  6. Comparison of Ziehl-Neelsen staining and immunohistochemistry for the detection of Mycobacterium bovis in bovine and caprine tuberculous lesions

    Journal of Comparative Pathology, Vol. 109, Núm. 4, pp. 361-370

  7. Cultivo de la alubia en León

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 734, pp. 770-773

  8. Degradability of parenchyma and sclerenchyma cell walls isolated at different developmental stages from a newly extended maize internode

    Acta Botanica Neerlandica, Vol. 42, Núm. 2, pp. 165-174

  9. Degradación ruminal de henos de prado permanente: Efecto del grado de madurez: Rumen degradation of hay from permanent meadows: Effect of maturity stage

    Archivos de zootecnia, Vol. 42, Núm. 156, pp. 13-20

  10. Differential scanning calorimetry investigations on LPS and free lipids A of the bacterial cell wall

    Research in Microbiology, Vol. 144, Núm. 9, pp. 729-740

  11. Dirofilariosis felina

    Canis et felis, Núm. 3, pp. 73-79

  12. Editorial

    Canis et felis, Núm. 3, pp. 7

  13. Effect of Basal Diet on Sheep Rumen Degradability of Different Feedstuffs

    Proceedings of the British Society of Animal Production (1972), Vol. 1993, pp. 185-185

  14. Effect of retinol and fatty acid binding by bovine β-lactoglobulin on its resistance to trypsin digestion

    International Dairy Journal, Vol. 3, Núm. 7, pp. 589-597

  15. Effects of stage of lactation and parity on somatic cell counts in milk of Verata goats and algebraic models of their lactation curves

    Small Ruminant Research, Vol. 12, Núm. 2, pp. 211-219

  16. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2423, pp. 171-181

  17. El pardeamiento enzimático en uva y vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 2424, pp. 251-261

  18. Erythrocyte reduced glutathione in sayaguesa and avilena-negra iberica cattle: Glutatión eritrocitario reducido en las razas de ganado vacuno sayaguesa y avileña-negra ibérica

    Archivos de zootecnia, Vol. 42, Núm. 160, pp. 457-462

  19. Estudio de las comunidades de interés pascícola en un puerto de montaña: I: estructura y valor pastoral

    Pirineos, Núm. 141, pp. 3-18

  20. Evaluación del grado de erodibilidad en una zona de la Sierra de Gredos (Sierra de Villafranca)

    Cuadernos abulenses, Núm. 20, pp. 111-128