Disciplina temática
Agricultura, alimentación y sanidad animal
Publicaciones (145) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2000
-
'Quesucos de Liebana' cheese from cow's milk: Biochemical changes during ripening
Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 227-233
-
A generalized Michaelis-Menten equation for the analysis of growth
Journal of Animal Science, Vol. 78, Núm. 7, pp. 1816-1828
-
A major secreted elastase is essential for pathogenicity of Aeromonas hydrophila
Infection and Immunity, Vol. 68, Núm. 6, pp. 3233-3241
-
A survey on the microbiological changes during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product
Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1018-1026
-
Abonado Magnésico y Azufrado en el cultivo de la remolacha
Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 819, pp. 676-679
-
Antibióticos como aditivos en la alimentación animal.
MG Mundo ganadero, Núm. 126, pp. 32-35
-
Análisis postmortem
Ovis, Núm. 70, pp. 43-53
-
Aromatization of oils from coal-tyre cothermolysis. II. PAH content study as a function of the process variables
Fuel processing technology, Vol. 68, Núm. 1, pp. 45-55
-
Automatismos de control del clima en invernaderos
Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 149, pp. 28-43
-
Bases epidemiológicas para el control de las Parasitosis de los animales de granja.
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 8, Núm. 8, pp. 191-214
-
Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817
-
Boquillas de pulverización hidráulica
Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 822, pp. 893-897
-
Car residues recycling. Thermolysis of polymeric waste material
Polymer Recycling, Vol. 5, Núm. 3, pp. 153-159
-
Caracterización de la fracción lipídica de tres variedades de embutidos crudo-curados comercializados en el mercado español: coppa, salchichón y salami
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 95-98
-
Characterisation of Micrococcaceae isolated from different varieties of chorizo
International Journal of Food Microbiology, Vol. 54, Núm. 3, pp. 189-195
-
Chromium(III): Extra nonlability of its 1:1 chelates of polycarbonylic ligands
International Journal of Chemical Kinetics, Vol. 32, Núm. 3, pp. 178-183
-
Classification of lesions observed in natural cases of paratuberculosis in goats
Journal of Comparative Pathology, Vol. 122, Núm. 4, pp. 255-265
-
Cloning, characterization, and insertional inactivation of a major extracellular serine protease gene with elastolytic activity from Aeromonas hydrophila
Journal of Fish Diseases, Vol. 23, Núm. 1, pp. 49-59
-
Comparative study of tests for flour quality evaluation in the breeding of 1BL/1RS translocation wheats
Cereal Research Communications, Vol. 28, Núm. 4, pp. 425-432
-
Comparison of different PCR approaches for typing of Francisella tularensis strains
Journal of Clinical Microbiology, Vol. 38, Núm. 3, pp. 1016-1022