Publicaciones (145) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2000

  1. 'Quesucos de Liebana' cheese from cow's milk: Biochemical changes during ripening

    Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 227-233

  2. A generalized Michaelis-Menten equation for the analysis of growth

    Journal of Animal Science, Vol. 78, Núm. 7, pp. 1816-1828

  3. A major secreted elastase is essential for pathogenicity of Aeromonas hydrophila

    Infection and Immunity, Vol. 68, Núm. 6, pp. 3233-3241

  4. A survey on the microbiological changes during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1018-1026

  5. Abonado Magnésico y Azufrado en el cultivo de la remolacha

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 819, pp. 676-679

  6. Antibióticos como aditivos en la alimentación animal.

    MG Mundo ganadero, Núm. 126, pp. 32-35

  7. Análisis postmortem

    Ovis, Núm. 70, pp. 43-53

  8. Aromatization of oils from coal-tyre cothermolysis. II. PAH content study as a function of the process variables

    Fuel processing technology, Vol. 68, Núm. 1, pp. 45-55

  9. Automatismos de control del clima en invernaderos

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 149, pp. 28-43

  10. Bases epidemiológicas para el control de las Parasitosis de los animales de granja.

    Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 8, Núm. 8, pp. 191-214

  11. Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817

  12. Boquillas de pulverización hidráulica

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 822, pp. 893-897

  13. Car residues recycling. Thermolysis of polymeric waste material

    Polymer Recycling, Vol. 5, Núm. 3, pp. 153-159

  14. Caracterización de la fracción lipídica de tres variedades de embutidos crudo-curados comercializados en el mercado español: coppa, salchichón y salami

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 95-98

  15. Characterisation of Micrococcaceae isolated from different varieties of chorizo

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 54, Núm. 3, pp. 189-195

  16. Chromium(III): Extra nonlability of its 1:1 chelates of polycarbonylic ligands

    International Journal of Chemical Kinetics, Vol. 32, Núm. 3, pp. 178-183

  17. Classification of lesions observed in natural cases of paratuberculosis in goats

    Journal of Comparative Pathology, Vol. 122, Núm. 4, pp. 255-265

  18. Cloning, characterization, and insertional inactivation of a major extracellular serine protease gene with elastolytic activity from Aeromonas hydrophila

    Journal of Fish Diseases, Vol. 23, Núm. 1, pp. 49-59

  19. Comparative study of tests for flour quality evaluation in the breeding of 1BL/1RS translocation wheats

    Cereal Research Communications, Vol. 28, Núm. 4, pp. 425-432

  20. Comparison of different PCR approaches for typing of Francisella tularensis strains

    Journal of Clinical Microbiology, Vol. 38, Núm. 3, pp. 1016-1022