Publicaciones (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2018

  1. A cloud platform for food sensory estimations based on artificial intelligence techniques

    Iberian Conference on Information Systems and Technologies, CISTI

  2. A detailed study on thermophysical properties of natural deep eutectic solvents via combined experimental and theoretical approaches

    Abstracts of papers of the American Chemical Society

  3. A digitalization strategy for quality control in food industry based on Artificial Intelligence techniques

    Proceedings - IEEE 16th International Conference on Industrial Informatics, INDIN 2018

  4. Análisis de datos de calidad del aire y parámetros meteorológicos mediante análisis estadístico aplicado a siete provincias de Castilla y León durante el periodo 2000-2016

    Congreso nacional del medio ambiente, CONAMA 2018, del 26 al 29 de noviembre, Madrid

  5. Análisis mediante HRTEM de nanopartículas de Ni soportadas sobre CaO-SiO₂ en el reformado seco de metano

    XXVI Congresso Ibero-Americano de Catálise (CICAT 2018)

  6. Barrels with different oxygen transfer rate: a new tool for controlling the wine aging quality

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  7. Characterization of a mesoporous γ-Al2O3 catalyst: Influence of their properties on ethanol conversion

    Materials Today: Proceedings

  8. Computational study of the formation of prebiotic molecules in the interstellar medium through gas-phase reactions

    ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY

  9. Cálculo de la Huella de Carbono en Industrias del sector lácteo y medidas para su reducción y/o compensación

    Congreso nacional del medio ambiente, CONAMA 2018, del 26 al 29 de noviembre, Madrid

  10. Desarrollo de un método multiresiduo mediante SPE-GC-MS para la determinación de pesticidas y algunos de sus productos de degradación en aguas superficiales y subterráneas

    IX Congresso Ibérico de Agroengenharia: Livro de Atas

  11. Discrimination of aging wines with alternative oak products and microoxygenationby FTIR-ATR

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  12. Diseño D-Óptimo para la determinación de Bisfenol-A y Fenol en juguetes y en otros objetos de uso diario mediante HPLC-FLD

    V Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]: Universidad de Burgos. 11 y 12 de diciembre de 2018

  13. Electronic portfolio in a scientific methodology course at the Faculty of Pharmacyof the University of Salamanca

    IPAP 18 Innovations in Pharmacy: Advances and Perspectives

  14. Evaluación de la calidad de las titulaciones de grado a través de encuestas a los alumnos del último curso

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES

  15. Evaluación de las necesidades formativas en la universidad de Burgos: Una guía para el diseño y evaluación de las actividades formativas

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES

  16. Evaluation of the Oxygen Transfer Rate in Quercus Humboldtii Oak

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  17. From weeds to dust: Astrochemical insights by rotational spectroscopy

    ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY

  18. High sensitivity microwave spectroscopy via cryogenic buffer gas cooling

    ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY

  19. Measurement of the oxygen transmission rate of different wine bottle closures and storage position effects

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  20. Nanopartículas de Rh estables y dispersas soportadas sobre CaO-SiO₂ para el reformado en seco de metano en reactores de membrana52

    XXVI Congresso Ibero-Americano de Catálise (CICAT 2018)