The use of the so-called ‘tubs’ for transporting and storing fresh fishery products

  1. Koutsoumanis, K.
  2. Allende, A.
  3. Alvarez-Ordóñez, A.
  4. Bolton, D.
  5. Chemaly, M.
  6. Davies, R.
  7. De Cesare, A.
  8. Herman, L.
  9. Hilbert, F.
  10. Lindqvist, R.
  11. Nauta, M.
  12. Peixe, L.
  13. Ru, G.
  14. Simmons, M.
  15. Skandamis, P.
  16. Suffredini, E.
  17. Arason, S.
  18. Bekaert, K.
  19. García, M.R.
  20. Georgiadis, M.
  21. Messens, W.
  22. Mosbach-Schulz, O.
  23. Bover-Cid, S.
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2020

Volumen: 18

Número: 4

Páginas: 1-123

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2020.6091 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible