Milk and Dairy Products Intake Is Related to Cognitive Impairment at Baseline in Predimed Plus Trial

  1. Muñoz-Garach, A.
  2. Cornejo-Pareja, I.
  3. Martínez-González, M.Á.
  4. Bulló, M.
  5. Corella, D.
  6. Castañer, O.
  7. Romaguera, D.
  8. Vioque, J.
  9. Alonso-Gómez, Á.M.
  10. Wärnberg, J.
  11. Martínez, J.A.
  12. Serra-Majem, L.
  13. Estruch, R.
  14. Bernal-López, M.R.
  15. Lapetra, J.
  16. Pintó, X.
  17. Tur, J.A.
  18. López-Miranda, J.
  19. Bueno-Cavanillas, A.
  20. Delgado-Rodríguez, M.
  21. Matía-Martín, P.
  22. Daimiel, L.
  23. Sánchez, V.M.
  24. Vidal, J.
  25. Prieto, L.
  26. Ros, E.
  27. Fernández-Aranda, F.
  28. Camacho-Barcia, L.
  29. Ortega-Azorin, C.
  30. Soria, M.
  31. Fiol, M.
  32. Compañ-Gabucio, L.
  33. Goicolea-Güemez, L.
  34. Pérez-López, J.
  35. Goñi, N.
  36. Pérez-Cabrera, J.
  37. Sacanella, E.
  38. Fernández-García, J.C.
  39. Miró-Moriano, L.
  40. Gimenez-Gracia, M.
  41. Razquin, C.
  42. Paz-Graniel, I.
  43. Guillem, P.
  44. Zomeño, M.D.
  45. Moñino, M.
  46. Oncina-Canovas, A.
  47. Salaverria-Lete, I.
  48. Toledo, E.
  49. Salas-Salvadó, J.
  50. Schröder, H.
  51. Tinahones, F.J.
  52. Show all authors +
Journal:
Molecular Nutrition and Food Research

ISSN: 1613-4133 1613-4125

Year of publication: 2021

Volume: 65

Issue: 7

Type: Article

DOI: 10.1002/MNFR.202000728 GOOGLE SCHOLAR

Sustainable development goals