Associations of quantity and quality of carbohydrate sources with subjective appetite sensations during 3-year weight-loss maintenance: Results from the PREVIEW intervention study

  1. Zhu, R.
  2. Larsen, T.M.
  3. Poppitt, S.D.
  4. Silvestre, M.P.
  5. Fogelholm, M.
  6. Jalo, E.
  7. Hätönen, K.A.
  8. Huttunen-Lenz, M.
  9. Taylor, M.A.
  10. Simpson, L.
  11. Mackintosh, K.A.
  12. McNarry, M.A.
  13. Navas-Carretero, S.
  14. Martinez, J.A.
  15. Handjieva-Darlenska, T.
  16. Handjiev, S.
  17. Drummen, M.
  18. Westerterp-Plantenga, M.S.
  19. Lam, T.
  20. Vestentoft, P.S.
  21. Muirhead, R.
  22. Brand-Miller, J.
  23. Raben, A.
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2022

Volumen: 41

Número: 1

Páginas: 219-230

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2021.11.038 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible