Approaches for casein film uses in food stuff packaging

  1. S. Saez-Orviz
  2. A. Laca
  3. M. Rendueles
  4. M. Díaz
Revista:
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada

ISSN: 0001-9704

Any de publicació: 2017

Volum: 74

Número: 577

Pàgines: 26-29

Tipus: Article

Altres publicacions en: Afinidad: Revista de química teórica y aplicada

Resum

Es van preparar biopel.lícules a partir de caseïna i les fraccions i els materials desenvolupats van se caracteritzats mitjançant texturometria, microscopia electrònica d’escombrat i anàlisi microbiològics. D’acord als resultats obtinguts, les propietats mecàniques de les biopel.lícules demostren que aquests materials poden tenir potencials aplicacions a l’envasat. Per una altre banda, tot i que han d’ésser desenvolupades més investigacions sobre aquest aspecte, aquests materials actuen com a barrera protectora front a la contaminació microbiana