Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling wines
- Leticia Martínez-Lapuente 1
- Zenaida Guadalupe 1
- Belén Ayestarán 1
- Miriam Ortega- Heras 2
- Marta Bueno-Herrera 2
- Silvia Pérez-Magariño 2
- 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Universidad de la Rioja, Gobierno de La Rioja y CSIC)
-
2
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
- Jesús Manuel Peregrina García (coord.)
- Jesús Héctor Busto Sancirián (coord.)
- Alberto Avenoza Aznar (coord.)
- Francisco Corzana López (coord.)
- María del Mar Zurbano Asensio
Editorial: Universidad de La Rioja
ISBN: 978-84-697-0033-4
Any de publicació: 2014
Pàgines: 83-83
Congrés: Jornadas de Carbohidratos = Carbohydrate Symposium (11. 2014. Logroño)
Tipus: Aportació congrés