Update of the list of qualified presumption of safety (QPS) recommended microorganisms intentionally added to food or feed as notified to EFSA

  1. Koutsoumanis, K.
  2. Allende, A.
  3. Álvarez-Ordóñez, A.
  4. Bolton, D.
  5. Bover-Cid, S.
  6. Chemaly, M.
  7. de Cesare, A.
  8. Hilbert, F.
  9. Lindqvist, R.
  10. Nauta, M.
  11. Peixe, L.
  12. Ru, G.
  13. Simmons, M.
  14. Skandamis, P.
  15. Suffredini, E.
  16. Cocconcelli, P.S.
  17. Fernández Escámez, P.S.
  18. Maradona, M.P.
  19. Querol, A.
  20. Sijtsma, L.
  21. Suarez, J.E.
  22. Sundh, I.
  23. Vlak, J.
  24. Barizzone, F.
  25. Hempen, M.
  26. Correia, S.
  27. Herman, L.
  28. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2023

Volumen: 21

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2023.7747 GOOGLE SCHOLAR