Production of small peptides and low molecular weight amino acids by subcritical water from fish meal: Effect of pressurization agent

  1. Barea, P.
  2. Melgosa, R.
  3. Illera, A.E.
  4. Alonso-Riaño, P.
  5. Díaz de Cerio, E.
  6. Benito-Román, O.
  7. Beltrán, S.
  8. Teresa Sanz, M.
CRediT (contribución de los investigadores):
Barea, P.: Metodología, Curación de datos, Investigación. Melgosa, R.: Conceptualización, Redacción - revisión y edición. Illera, A.E.: Curación de datos, Metodología. Alonso-Riaño, P.: Metodología. Díaz de Cerio, E.: Metodología. Benito-Román, O.: Curación de datos, Metodología. Beltrán, S.: Redacción - revisión y edición, documento.contribucion.FUNDINGACQUISITION. Teresa Sanz, M.: Conceptualización, Redacción - revisión y edición, Supervisión, documento.contribucion.FUNDINGACQUISITION.
Zeitschrift:
Food Chemistry

ISSN: 1873-7072 0308-8146

Datum der Publikation: 2023

Ausgabe: 418

Art: Artikel

DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2023.135925 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen Access editor

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