Agrifood waste as a source to obtain natural bioactive compounds

  1. Andrea Palos-Hernández 1
  2. M. Yolanda Gutiérrez Fernández 1
  3. José Escuadra Burrieza 1
  4. José Luis Pérez Iglesias 1
  5. Ana M. González-Paramás 1
  1. 1 Universidad de Salamanca
    info

    Universidad de Salamanca

    Salamanca, España

    ROR https://ror.org/02f40zc51

Actas:
XXX International Conference on Polyphenols
  1. Juha-Pekka Salminen (coord.)

ISSN: 2737-064X

Año de publicación: 2021

Páginas: 237-238

Congreso: XXX International Conference on Polyphenols

Tipo: Póster de Congreso

Referencias bibliográficas

  • [1] Matharu, A. S. et al. 2016. Bioresour. Technol., 215: 123–130.
  • [2] Clifford, M. N. et al. 2003. J. Agric. Food Chem., 51: 2900–2911.
  • [3] Ostrowski, W. et al. 2014. J. Chromatogr. B, 967: 21–27.
  • [4] Sampaio S. L. et al. 2021. Food Chem., 342:128526.
  • [5] Šuković, D. et al. 2020. Foods, 9: 138.