Agrifood waste as a source to obtain natural bioactive compounds
- Andrea Palos-Hernández 1
- M. Yolanda Gutiérrez Fernández 1
- José Escuadra Burrieza 1
- José Luis Pérez Iglesias 1
- Ana M. González-Paramás 1
-
1
Universidad de Salamanca
info
- Juha-Pekka Salminen (coord.)
ISSN: 2737-064X
Año de publicación: 2021
Páginas: 237-238
Congreso: XXX International Conference on Polyphenols
Tipo: Póster de Congreso
Referencias bibliográficas
- [1] Matharu, A. S. et al. 2016. Bioresour. Technol., 215: 123–130.
- [2] Clifford, M. N. et al. 2003. J. Agric. Food Chem., 51: 2900–2911.
- [3] Ostrowski, W. et al. 2014. J. Chromatogr. B, 967: 21–27.
- [4] Sampaio S. L. et al. 2021. Food Chem., 342:128526.
- [5] Šuković, D. et al. 2020. Foods, 9: 138.