Tecnología de los Alimentos
TECNOFOOD
Universidad de La Rioja
Logroño, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de La Rioja (9)
2013
-
Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja
Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola. XII Congreso de los Grupos de Investigación Enológica (GIENOL 2013)
-
Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías
Nuevas perspectivas en investigacion vitivinícola. Gienol 2013
-
Characterization of volatile compounds and olfactory profile of red minority varietal wines from La Rioja
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 15, pp. 3720-3729
-
Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales
Nuevas perspectivas en investiación vitivinícola. Gienol 2013
-
Multivariate analysis for the differentiation of sparkling wines elaborated from autochthonous Spanish grape varieties: volatile compounds, amino acids and biogenic amines
European Food Research and Technology, Vol. 236, Núm. 5, pp. 827-841
2012
-
Polysaccharide characterization of commercial dry yeast preparations and their effect on white and red wine composition
LWT - Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 215-223
2011
-
Suitability of alternative grape varieties for the wine making of natural sparkling wines: study of monomeric phenolic composition, proanthocyanidins, biogenic amines and sensory analysis
VII Symposium In Vino Analytica Scientia 2011 - Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirit Proceedings of the 7th Symposium
2010
-
Volatile composition of base wines to obtain sparkling wines from seven autochthonous grape varieties from Castilla y León (Spain)
Third International Symposium Macrowine (Macrowine 2010)
1995
-
Infuencia climática en la maduración de la uva: estudio de cultivares de La Rioja y Madrid
Zubía, Núm. 7, pp. 79-102