María Rosario García Armesto-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (14)
2002
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Evaluation of the spiral plating system for the routine assessment of indicator microorganisms in raw ewe's milk
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 8, pp. 1281-1286
2000
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Riesgos sanitarios de la contaminación de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 19-28
1996
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Evaluation of different systems for the identification of Bacillus strains isolated from Spanish fermented sausages
Meat Science, Vol. 42, Núm. 2, pp. 127-131
1995
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Numerical characterization study of Micrococcaceae associated with lamb spoilage
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 78, Núm. 3, pp. 251-263
1993
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Factors affecting spoilage microflora succession on lamb carcasses at refrigeration temperatures
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 74, Núm. 5, pp. 521-525
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Modern microbiological methods for foods: colony count and direct count methods. A review.
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9, Núm. 1, pp. 1-13
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Numerical Taxonomy of Psychrotrophic Bacteria Isolated from Raw ewes’ Milk
Journal of Dairy Research, Vol. 60, Núm. 3, pp. 371-383
1992
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Numerical taxonomy of gram-negative, nonmotile, nonfermentative bacteria isolated during chilled storage of lamb carcasses
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 58, Núm. 7, pp. 2245-2249
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Species of Pseudomonas obtained at 7°C and 30°C during aerobic storage of lamb carcasses
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 73, Núm. 4, pp. 317-323
1991
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Distribution and evolution of bacteria on lamb carcasses during aerobic storage
Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 12, pp. 945-949
1988
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Comparación del método espiral con procedimientos tradicionales de siembra para la determinación de diferentes grupos microbianos en leche de oveja
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Flora superficial (indicadores y alterantes) en canales de ovino recién obtenidas en el matadero
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Participación de bacilos pleomórficos gram-positivos en la alteración de carne de ovino mantenida a refrigeración
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Species identification of staphylococci and micrococci isolated from ewes’ milk cheeses
Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 269-276