Publicaciones en las que colabora con Carlos Alonso Calleja (13)
2002
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Changes in the Enterobacteriaceae populations throughout manufacturing and ripening of Valdeteja cheese
Milchwissenschaft, Vol. 57, Núm. 9-10, pp. 522-525
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Changes in the microflora of Valdeteja raw goat's milk cheese throughout manufacturing and ripening
LWT - Food Science and Technology, Vol. 35, Núm. 3, pp. 222-232
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Comparison of the acidifying activity of Lactococcus lactis subsp. lactis strains isolated from goat's milk and Valdeteja cheese
Letters in Applied Microbiology, Vol. 34, Núm. 2, pp. 134-138
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Evaluation of the spiral plating method for the enumeration of microorganisms throughout the manufacturing and ripening of a raw goat's milk cheese
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 2, pp. 339-344
2000
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Lactic acid bacteria isolated from a hand-made blue cheese
Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 1, pp. 23-32
1998
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Otras sustancias tóxicas producidas por los microorganismos en los alimentos: aminas biógenas y biotoxinas marinas
Enfermedades y otros riesgos asociados con el consumo de alimentos (Gráficas Celarayn), pp. 197-220
1997
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Guía de aplicación del sistema de análisis de riesgos y control de puntos críticos a la restauración colectiva
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 281, pp. 19-30
1995
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MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING MANUFACTURE AND RIPENING OF A NATURALLY RIPENED BLUE CHEESE (VALDEON, SPAIN)
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 50, Núm. 7, pp. 381-384
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Microbiological Changes During Manufacture and Ripening of A Naturally Ripened Blue Cheese (Valdeon, Spain)
Milchwissenschaft, Vol. 50, Núm. 7, pp. 381-384
1993
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El análisis de riesgos y control de puntos críticos en las industrias de embutidos crudos curados: prevención de la contaminación por listeria
Conferencia Consenso sobre Listeria en Alimentos: León, octubre 1992 (Ministerio de Sanidad y Consumo), pp. 187-195
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Numerical Taxonomy of Psychrotrophic Bacteria Isolated from Raw ewes’ Milk
Journal of Dairy Research, Vol. 60, Núm. 3, pp. 371-383
1992
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Species of Pseudomonas obtained at 7°C and 30°C during aerobic storage of lamb carcasses
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 73, Núm. 4, pp. 317-323
1988
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Especies de lactobacilos presentes en el queso de cabra de Valdeteja (León)
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988