Universidad Católica Santa Teresa de Jesús de Ávila-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (14)

2024

  1. Abordaje multidisciplinar para la prevención, la detección precoz y el tratamiento temprano de las enfermedades renales

    Abordaje terapéutico multidisciplinar de patologías prevalentes (Elsevier), pp. 233-246

  2. Herramientas prácticas para el abordaje multidisciplinar de las enfermedades renales

    Abordaje terapéutico multidisciplinar de patologías prevalentes (Elsevier), pp. 247-265

  3. Influence of salinity, germination, malting and fermentation on quinoa nutritional and bioactive profile

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 64, Núm. 21, pp. 7632-7647

  4. Innovations in Food Packaging for a Sustainable and Circular Economy

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 135-177

  5. Probiotic Bacillus subtilis SB8 and edible coatings for sustainable fungal disease management in strawberry

    Biological Control, Vol. 196

  6. Quince (Cydonia oblonga Mill.) Waste By-Product Characterization as a Potential Functional Ingredient

    Sustainability (Switzerland), Vol. 16, Núm. 19

2023

  1. Market research of infant formula milks in Spain

    Food Science and Nutrition, Vol. 11, Núm. 12, pp. 7957-7966