Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Hospital Universitario Pío del Río Hortega (28)

2021

  1. The nutritional status of the elderly patient infected with COVID-19: the forgotten risk factor?

    Current Medical Research and Opinion, Vol. 37, Núm. 4, pp. 549-554

2013

  1. Experience over 12 years with home enteral nutrition in a healthcare area of Spain

    Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 26, Núm. SUPPL.1, pp. 39-44

  2. Sospecha de diabetes mellitus por isotretinoína

    Farmacia Hospitalaria

2006

  1. Experience of 6 years with home enteral nutrition in an area of Spain

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 60, Núm. 4, pp. 553-557

  2. Nutritional assessment: Predictive variables at hospital admission related with length of stay

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 50, Núm. 4, pp. 394-398

  3. Utilidad de productos deshidratados en dietas de textura modificadas en pacientes ancianos ambulatorios

    Medicina Clinica, Vol. 127, Núm. 10, pp. 374-375

2004

  1. Hiperaldosteronismo primario

    Endocrinologia y Nutricion, Vol. 51, Núm. 5, pp. 295-302

  2. Influencia de una fórmula enriquecida en ácidos omega 3 y arginina sobre los parámetros bioquímicos en pacientes intervenidos por cáncer de y cuello

    Medicina Clinica, Vol. 123, Núm. 13, pp. 499-500

  3. Nutrición enteral; costes directos en un hospital terciario

    Revista Clinica Espanola, Vol. 204, Núm. 2, pp. 98-100