Ángel
Alegría González
Publikationen (33) Publikationen von Ángel Alegría González
2023
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Antimicrobial-resistant Enterobacter cloacae complex strains isolated from fresh vegetables intended for raw consumption and their farm environments in the Northwest of Spain
LWT, Vol. 188
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Blue Cheeses: Microbiology and Its Role in the Sensory Characteristics
Dairy, Vol. 4, Núm. 3, pp. 410-422
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Characterization of ESBL-producing Escherichia spp. and report of an mcr-1 colistin-resistance Escherichia fergusonni strain from minced meat in Pamplona, Colombia
International Journal of Food Microbiology, Vol. 394
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SAMA: seguridad alimentaria y microbiología de los alimentos
SEM@foro, Núm. 75, pp. 60-62
2022
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"Enterobacter cloacae complex" productores de betalactamasas procedentes de vegetales de consumo directo y su entorno de producción
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Aprendizaje-Servicio para la mejora de la formación práctica en el Máster de Formación del Profesorado pre-universitario
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 852-860
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Biofilm formation ability and tolerance to food-associated stresses among ESBL-producing Escherichia coli strains from foods of animal origin and human patients
LWT, Vol. 168
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Citotoxicidad en aislados de "Aeromonas" provenientes de productos vegetales frescos y agua de riego
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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IMPLEMENTACIÓN DEL PERIODO DE “PRÁCTICUM” DEL MÁSTER DE PROFESORADO MEDIANTE LA ADAPTACIÓN DEL PROYECTO MICROMUNDO DE APRENDIZAJE AL SERVICIO DE LA SOCIEDAD
VI Congreso Virtual Internacional sobre Innovación Pedagógica y Praxis Educativa. Libro de Actas 25, 26 y 27 de mayo de 2022 (Afoe)
2021
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Estrategia de enseñanza-aprendizaje activo y social para potenciar el Prácticum (Máster de Formación del Profesorado)
Avances en Educación Superior e Investigación (Dykinson)
2020
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Molecular diversity of ESBL-producing Escherichia coli from foods of animal origin and human patients
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 4
2019
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Comparación genómica de 9 cepas de Escherichia coli productoras de beta-lactamasas de espectro extendido aisladas de alimentos, animales de compañía y pacientes humanos
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Caracterización y comparación de cepas deenterobacterias productoras de betalactamasas de espectro extendido de origen alimentario y clínico
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
2017
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Characterization of four β-glucosidases acting on isoflavone-glycosides from Bifidobacterium pseudocatenulatum IPLA 36007
Food Research International, Vol. 100, pp. 522-528
2016
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Antibiotic susceptibility profiles of dairy leuconostoc, analysis of the genetic basis of atypical resistances and transfer of genes in vitro and in a food matrix
PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 1
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Characterisation of the technological behaviour of mixtures of mesophilic lactic acid bacteria isolated from traditional cheeses made of raw milk without added starters
International Journal of Dairy Technology, Vol. 69, Núm. 4, pp. 507-519
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Stress physiology of lactic acid bacteria
Microbiology and Molecular Biology Reviews, Vol. 80, Núm. 3, pp. 837-890
2014
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Impact of next generation sequencing techniques in food microbiology
Current Genomics, Vol. 15, Núm. 4, pp. 293-309
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Molecular Identification and Quantification of Tetracycline and Erythromycin Resistance Genes in Spanish and Italian Retail Cheeses
BioMed Research International, Vol. 2014
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The genome of Bifidobacterium pseudocatenulatum IPLA 36007, a human intestinal strain with isoflavone-activation activity
Gut Pathogens, Vol. 6, Núm. 1