Publicaciones en las que colabora con Laura Carreño Enciso (13)
2024
-
Prevalence of Malnutrition in a Group of Institutionalized Psychogeriatric Patients Using Different Diagnostic Criteria
Nutrients, Vol. 16, Núm. 8
-
Social Media for Nutrition Education-A Randomized Controlled Trial to Promote Fruit and Vegetable Intake in a University Setting: "The University of Valladolid Community Eats Healthy" Study
Nutrients, Vol. 16, Núm. 9
2023
-
Bioelectrical Impedance Vector Analysis (BIVA) and Somatotype in Female Rugby Players
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 13, Núm. 9
-
Phase Angle as a Prognostic Indicator of Survival in Institutionalized Psychogeriatric Patients
Nutrients, Vol. 15, Núm. 9
2019
-
Health Perception According to the Lifestyle of University Students
Journal of Community Health, Vol. 44, Núm. 1, pp. 74-80
2018
-
Bioimpedance analysis as an indicator of muscle mass and strength in a group of elderly subjects
Experimental Gerontology, Vol. 113, pp. 113-119
2016
-
Ingesta dietética y adherencia a la dieta mediterránea en un grupo de estudiantes universitarios en función de la práctica deportiva
Nutricion hospitalaria, Vol. 33, Núm. 5, pp. 583
-
Ingesta dietética y adherencia a la dieta mediterránea en un grupo de estudiantes universitarios en función de la práctica deportiva
Nutricion Hospitalaria, Vol. 33, Núm. 5, pp. 1172-1178
2015
-
Agreement between indirect calorimetry and predictive equations in a sample of Spanish healthy adults
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 888-896
-
Diseño y aplicación de un cuestionario de calidad dietética de los menús escolares
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 1, pp. 225-235
-
Propuesta de una nueva fórmula de estimación del gasto energético en reposo para población sana española
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 5, pp. 2346-2352
2014
-
The Importance of Nutritional Assessment in Institutionalized Elderly with Dementia: Malnutrition, Early Detection
Diet and Nutrition in Dementia and Cognitive Decline (Elsevier Inc.), pp. 1083-1096
2013
-
Cambios en la composición corporal en función del grado de demencia en un grupo de ancianos institucionalizados
Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1093-1101