Eugenia
Rendueles Álvarez
Universidad de León
León, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de León (7)
2023
-
Antimicrobial Activity of Spanish Propolis against Listeria monocytogenes and Other Listeria Strains
Microorganisms, Vol. 11, Núm. 6
-
Biochemical Profile and Antioxidant Properties of Propolis from Northern Spain
Foods, Vol. 12, Núm. 23
2015
-
Behavior of listeria monocytogenes in sliced ready-to-eat meat products packaged under vacuum or modified atmosphere conditions
Journal of Food Protection, Vol. 78, Núm. 10, pp. 1891-1895
-
Efecto del extracto de levadura y del Tween sobre el crecimiento de "Listeria monocytogenes"
Avances en microbiología
-
Microbiological, physicochemical and sensory parameters of dry fermented sausages manufactured with high hydrostatic pressure processed raw meat
Meat Science, Vol. 108, pp. 115-119
2012
-
Evolución de "Clostridium sporogenes" inoculados en productos cárnicos loncheados y envasados
Avances en microbiología de los alimentos
2011
-
Microbiological food safety assessment of high hydrostatic pressure processing: A review
LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 5, pp. 1251-1260