Publicaciones en las que colabora con María Luisa García López (18)
2024
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Hacia la aplicación efectiva y generalizada del “aula invertida” en algunas asignaturas de ciencias
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 181-188
2023
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SAMA: seguridad alimentaria y microbiología de los alimentos
SEM@foro, Núm. 75, pp. 60-62
2021
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Identificación polifásica de Penicillium: aplicación potencial
Innovación en productos cárnicos seguros y saludables (Cáceres: Eds, Córdoba, Medina y Carballo), pp. 1
2019
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El proyecto "MicroMundo@ULE" en la Universidad de León: enseñanza-aprendizaje colaborativo y social entre estudiantes universitarios y preuniversitarios
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2017
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La autoevaluación regular en línea de los estudiantes fomenta su participación y rendimiento en la docencia presencial
Nuevos enfoques en la Innovación Docente Universitaria: III TeLe(In)2 Conference proceedings
2012
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Diferenciación de "P.verrucosum" vs "P.nordicum" aislados de queserías mediante pruebas taxonómicas biomoleculares
Avances en microbiología de los alimentos
2001
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Surface mycoflora of a Spanish fermented meat sausage and toxigenicity of Penicillium isolates
International Journal of Food Microbiology, Vol. 68, Núm. 1-2, pp. 69-74
2000
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Lactic acid bacteria isolated from a hand-made blue cheese
Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 1, pp. 23-32
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Yeast populations on Spanish fermented sausages
Meat Science, Vol. 54, Núm. 3, pp. 203-208
1999
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Bacterial microflora of wild brown trout (Salmo trutta), wild pike (Esox lucius), and aquacultured rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 11, pp. 1270-1277
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Numbers and species of Bacillus during the manufacture and ripening of Castellano cheese
Milchwissenschaft, Vol. 54, Núm. 7, pp. 385-388
1996
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Characterization and extracellular activity of psychrotrophic bacteria isolated from Villalon cheese (fresh variety of Spanish sheep's milk cheese)
International Journal of Food Microbiology, Vol. 33, Núm. 2-3, pp. 301-306
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Extracellular protease production by dairy strains of Aeromonas hydrophila as affected by growth media and incubation temperature
Food Microbiology, Vol. 13, Núm. 1, pp. 47-51
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Mycotoxins in two Spanish cheese varieties
International Journal of Food Microbiology, Vol. 30, Núm. 3, pp. 391-395
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Some technological properties of Penicillium roqueforti strains isolated from a home-made blue cheese
Letters in Applied Microbiology, Vol. 23, Núm. 1, pp. 5-8
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Villalón, a fresh ewe's milk Spanish cheese, as a source of potentially pathogenic Aeromonas strains
Journal of Food Protection, Vol. 59, Núm. 12, pp. 1288-1291
1995
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Mycoflora of a traditional Spanish blue cheese
Netherlands milk and dairy journal, Vol. 49, Núm. 4, pp. 191-199
1994
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Minimum water activity for the growth of Aeromonas hydrophila as affected by strain, temperature and humectant
Letters in Applied Microbiology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 76-78