Tribunales de tesis (7)

  1. Secretario del tribunal

    Physical modification of gluten-free flours by ultrasound treatments. Application to the development of new products suitable for the celiac population 2023

    Universidad de Valladolid

    Vela Corona, Antonio José

  2. Secretario del tribunal

    Estructuración de aceites mediante el uso de hidrocoloides para sustituir grasas plásticas en los alimentos 2021

    Universitat Politècnica de València

    Bascuas Véntola, Santiago Martín

  3. Secretario del tribunal

    Application of new technologies to cocoa alkalization 2020

    Universitat Politècnica de València

    Valverde Garcia, Damian

  4. Secretario del tribunal

    Structuring gluten-free systems: effect of formulation and physical modification of ingredients 2018

    Universidad de Valladolid

    Villanueva Barrero, Marina

  5. Secretario del tribunal

    Tef as industrial crop for food processing. Unlocking its latent potential and flour handling characteristics 2015

    Universidad de Valladolid

    Abebe Zeleke, Workineh

  6. Vocal del tribunal

    Evaluación de la vida útil comercial y el riesgo de salmonella spp. De ovoproductos líquidos pasterizados 2010

    Universidad Politécnica de Madrid

    DÍAZ BARCOS, VIRGINIA

  7. Vocal del tribunal

    Mejora nutricional de productos derivados de cereales mediante el uso de nuevos fermentos 2007

    Universitat Politècnica de València

    PALACIOS MARRADES MARÍA CONSUELO