Publicaciones (215) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2006

  1. "Conceptos, modelos y ejemplos sobre oasificación"

    Ecología, Núm. 20, pp. 453-470

  2. A generalized height-diameter model including random components for radiata pine plantations in northwestern Spain

    Forest Ecology and Management, Vol. 229, Núm. 1-3, pp. 202-213

  3. A novel approach to develop β-galactosidase entrapped in liposomes in order to prevent an immediate hydrolysis of lactose in milk

    International Dairy Journal, Vol. 16, Núm. 4, pp. 354-360

  4. A novel correlation for rapid lactose determination in milk by a cryoscopic technique

    Journal of AOAC International, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1581-1584

  5. A pilot study on post-thawing quality of Iberian red deer spermatozoa (epididymal and electroejaculated) depending on glycerol concentration and extender osmolality

    Theriogenology, Vol. 66, Núm. 5, pp. 1165-1172

  6. Accuracy of simplified sampling procedures for estimating milk composition in dairy ewes

    Journal of Dairy Research, Vol. 73, Núm. 1, pp. 109-114

  7. Activation of pyrolytic lignite char with CO2. Kinetic study

    Energy and Fuels, Vol. 20, Núm. 1, pp. 11-16

  8. Aditivos microbianos para rumiantes: aspectos teóricos

    MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 187, pp. 76-82

  9. Aditivos microbianos para rumiantes: sapectos aplicativos

    MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 188, pp. 12-17

  10. Airborne total gaseous mercury and exposure in a Venezuelan mining area

    International Journal of Environmental Health Research, Vol. 16, Núm. 5, pp. 361-373

  11. Allelopathic potential of cover crops to control weeds in barley

    Allelopathy Journal, Vol. 17, Núm. 1, pp. 53-64

  12. Allergic hypersensitivity to the lentil pest Bruchus lentis

    Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, Vol. 61, Núm. 9, pp. 1112-1116

  13. Alteración microbiana de los productos cárnicos cocidos durante su almacenamiento a refrigeración

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 208, pp. 57-62

  14. An ecoregional model for estimating volume, biomass and carbon pools in maritime pine stands in Galicia (northwestern Spain)

    Forest Ecology and Management, Vol. 223, Núm. 1-3, pp. 24-34

  15. An evaluation of methyl 2-oxocyclopentanecarboxylate as an iron(III) trap: Food perspectives

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 57-65

  16. Analysis of European and North American maize inbred and hybrid lines by monolithic and perfusion reversed-phase high-performance chromatography and multivariate analysis

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 23, pp. 8702-8709

  17. Analysis of the evolution of the pore size distribution and the pore network connectivity of a porous carbon during activation

    Carbon, Vol. 44, Núm. 11, pp. 2281-2288

  18. Análisis del coste de las labores agrícolas de abonado y pulverización

    Vida rural, Núm. 235, pp. 66-68

  19. Aplicación de la genética molecular en los programas de selección

    MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 188, pp. 28-30

  20. Aplicación de residuos orgánicos para la mejora de la calidad y producción de patata

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 94-95