Disciplina temática
Agricultura, alimentación y sanidad animal
Publicaciones (215) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2006
-
"Conceptos, modelos y ejemplos sobre oasificación"
Ecología, Núm. 20, pp. 453-470
-
A generalized height-diameter model including random components for radiata pine plantations in northwestern Spain
Forest Ecology and Management, Vol. 229, Núm. 1-3, pp. 202-213
-
A novel approach to develop β-galactosidase entrapped in liposomes in order to prevent an immediate hydrolysis of lactose in milk
International Dairy Journal, Vol. 16, Núm. 4, pp. 354-360
-
A novel correlation for rapid lactose determination in milk by a cryoscopic technique
Journal of AOAC International, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1581-1584
-
A pilot study on post-thawing quality of Iberian red deer spermatozoa (epididymal and electroejaculated) depending on glycerol concentration and extender osmolality
Theriogenology, Vol. 66, Núm. 5, pp. 1165-1172
-
Accuracy of simplified sampling procedures for estimating milk composition in dairy ewes
Journal of Dairy Research, Vol. 73, Núm. 1, pp. 109-114
-
Activation of pyrolytic lignite char with CO2. Kinetic study
Energy and Fuels, Vol. 20, Núm. 1, pp. 11-16
-
Aditivos microbianos para rumiantes: aspectos teóricos
MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 187, pp. 76-82
-
Aditivos microbianos para rumiantes: sapectos aplicativos
MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 188, pp. 12-17
-
Airborne total gaseous mercury and exposure in a Venezuelan mining area
International Journal of Environmental Health Research, Vol. 16, Núm. 5, pp. 361-373
-
Allelopathic potential of cover crops to control weeds in barley
Allelopathy Journal, Vol. 17, Núm. 1, pp. 53-64
-
Allergic hypersensitivity to the lentil pest Bruchus lentis
Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, Vol. 61, Núm. 9, pp. 1112-1116
-
Alteración microbiana de los productos cárnicos cocidos durante su almacenamiento a refrigeración
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 208, pp. 57-62
-
An ecoregional model for estimating volume, biomass and carbon pools in maritime pine stands in Galicia (northwestern Spain)
Forest Ecology and Management, Vol. 223, Núm. 1-3, pp. 24-34
-
An evaluation of methyl 2-oxocyclopentanecarboxylate as an iron(III) trap: Food perspectives
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 57-65
-
Analysis of European and North American maize inbred and hybrid lines by monolithic and perfusion reversed-phase high-performance chromatography and multivariate analysis
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 23, pp. 8702-8709
-
Analysis of the evolution of the pore size distribution and the pore network connectivity of a porous carbon during activation
Carbon, Vol. 44, Núm. 11, pp. 2281-2288
-
Análisis del coste de las labores agrícolas de abonado y pulverización
Vida rural, Núm. 235, pp. 66-68
-
Aplicación de la genética molecular en los programas de selección
MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 188, pp. 28-30
-
Aplicación de residuos orgánicos para la mejora de la calidad y producción de patata
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 94-95