Publicaciones (253) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. "Tanto los vinos blancos como los tintos pueden consumir oxígeno en tasas similares": Entrevista a Roger B. Boulton

    ACE: Revista de enología, Núm. 131

  2. A database for animal tuberculosis (mycoDB.es) within the context of the Spanish national programme for eradication of bovine tuberculosis

    Infection, Genetics and Evolution, Vol. 12, Núm. 4, pp. 877-882

  3. A study of the relationship between weather variables and electric power demand inside a smart grid/smart world framework

    Sensors (Switzerland), Vol. 12, Núm. 9, pp. 11571-11591

  4. Aboveground stand-level biomass estimation: A comparison of two methods for major forest species in northwest Spain

    Annals of Forest Science, Vol. 69, Núm. 6, pp. 735-746

  5. Addition of pin-milled pea flour and air-classified fractions in layer and sponge cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 142-147

  6. Agalaxia contagiosa en pequeños rumiantes

    Ganadería, Núm. 81, pp. 24-28

  7. Agricultural Impact of Dissolved Trace Elements in Runoff Water from an Experimental Catchment with Land-Use Changes

    Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 43, Núm. 1-2, pp. 81-87

  8. Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas. Recomendaciones prácticas

    MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 247, pp. 52-58

  9. Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas: aspectos preliminares

    MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 246, pp. 54-57

  10. An approach to the statistics of wild lagomorph captive rearing for releasing purposes in Spain

    World Rabbit Science, Vol. 20, Núm. 1, pp. 49-56

  11. An expert system for the identification of environmental impact based on a geographic information system

    Expert Systems with Applications, Vol. 39, Núm. 8, pp. 6672-6682

  12. An in vivo proteomic study of the interaction between Salmonella Typhimurium and porcine ileum mucosa

    Journal of Proteomics, Vol. 75, Núm. 7, pp. 2015-2026

  13. Anatomic and radiographic evaluation of the hip

    European Journal of Radiology, Vol. 81, Núm. 12, pp. 3727-3736

  14. Antioxidant Properties of Sparkling Wines Produced with β-Glucanases and Commercial Yeast Preparations

    Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 9

  15. Antioxidant capacity, scavenger activity, and ellagitannins content from commercial oak pieces used in winemaking

    European Food Research and Technology, Vol. 235, Núm. 5, pp. 817-825

  16. Aplicación de dos enmiendas calizas en suelos ácidos dedicados al cultivo de la variedad Mencía

    Vida rural, Núm. 347, pp. 52-60

  17. Aplicación de la norma EN 14491:2006 a los silos de acero cilíndricos para la protección frente a explosiones de polvo

    Informes de la construcción, Vol. 64, Núm. 526, pp. 233-242

  18. Application of a particle model to pyrolysis. comparison of different feedstock: Plastic, tyre, coal and biomass

    Fuel Processing Technology, Vol. 103, pp. 1-8

  19. Azúcares y edulcorantes (I): su utilización en pastelería y panadería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1221, pp. 6-20

  20. Azúcares y edulcorantes (II): su utilización en panadería y pastelería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1223, pp. 6-15