Disciplina temática
Agricultura, alimentación y sanidad animal
Capítulos de Libro (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2019
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"Iluminaria", de Octavio Uña Juárez
Intellectum valde ama. Ama intensamente la inteligencia: homenaje al Profesor Octavio Uña Juárez, Catedrático de Sociología y Filosofía, escritor y poeta (Rafael Alejandro Lazcano González, Editor), pp. 357-358
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Aspectos relevantes a considerar en la evaluación y gestión de titulaciones universitarias: el trabajo fin de grado, la internacionalización y transferencia en el doctorado y tendencias actuales en el proceso de aseguramiento de la calidad
Innovación Docente e Investigación en Ciencias, Ingeniería y Arquitectura (Dykinson), pp. 863-874
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Common Bean Genetics, Breeding, and Genomics for Adaptation to Changing to New Agri-environmental Conditions
Genomic Designing of Climate-Smart Pulse Crops, pp. 1-106
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Dicrocoeliidae family: Major species causing veterinary diseases
Advances in Experimental Medicine and Biology (Springer New York LLC), pp. 279-319
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Evaluación online: aspectos éticos y prácticos
Innovación Docente e Investigación en Ciencias de la Educación (Dykinson), pp. 1181-1188
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Microalgae and wastewater treatment: Advantages and disadvantages
Microalgae Biotechnology for Development of Biofuel and Wastewater Treatment (Springer Singapore), pp. 505-533
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Natural Antioxidants in Fresh and Processed Meat
Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236
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Natural antimicrobial agents to improve foods shelf life
Food Quality and Shelf Life (Elsevier), pp. 125-157
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Paratuberculosis
Enfermedades infectocontagiosas en rumiantes (Elsevier), pp. 141-149
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Positive Impact of Biogas Chain on GHG Reduction
IMPROVING BIOGAS PRODUCTION: TECHNOLOGICAL CHALLENGES, ALTERNATIVE SOURCES, FUTURE DEVELOPMENTS (SPRINGER INTERNATIONAL PUBLISHING AG), pp. 217-242
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Recent advances in the study of grape and wine volatile composition: Varietal, fermentative, and aging aroma compounds
Food Aroma Evolution: During Food Processing, Cooking, and Aging (CRC Press), pp. 439-463