Capítulos de Libro (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2019

  1. "Iluminaria", de Octavio Uña Juárez

    Intellectum valde ama. Ama intensamente la inteligencia: homenaje al Profesor Octavio Uña Juárez, Catedrático de Sociología y Filosofía, escritor y poeta (Rafael Alejandro Lazcano González, Editor), pp. 357-358

  2. Aspectos relevantes a considerar en la evaluación y gestión de titulaciones universitarias: el trabajo fin de grado, la internacionalización y transferencia en el doctorado y tendencias actuales en el proceso de aseguramiento de la calidad

    Innovación Docente e Investigación en Ciencias, Ingeniería y Arquitectura (Dykinson), pp. 863-874

  3. Common Bean Genetics, Breeding, and Genomics for Adaptation to Changing to New Agri-environmental Conditions

    Genomic Designing of Climate-Smart Pulse Crops, pp. 1-106

  4. Dicrocoeliidae family: Major species causing veterinary diseases

    Advances in Experimental Medicine and Biology (Springer New York LLC), pp. 279-319

  5. Evaluación online: aspectos éticos y prácticos

    Innovación Docente e Investigación en Ciencias de la Educación (Dykinson), pp. 1181-1188

  6. Microalgae and wastewater treatment: Advantages and disadvantages

    Microalgae Biotechnology for Development of Biofuel and Wastewater Treatment (Springer Singapore), pp. 505-533

  7. Natural Antioxidants in Fresh and Processed Meat

    Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236

  8. Natural antimicrobial agents to improve foods shelf life

    Food Quality and Shelf Life (Elsevier), pp. 125-157

  9. Paratuberculosis

    Enfermedades infectocontagiosas en rumiantes (Elsevier), pp. 141-149

  10. Positive Impact of Biogas Chain on GHG Reduction

    IMPROVING BIOGAS PRODUCTION: TECHNOLOGICAL CHALLENGES, ALTERNATIVE SOURCES, FUTURE DEVELOPMENTS (SPRINGER INTERNATIONAL PUBLISHING AG), pp. 217-242

  11. Recent advances in the study of grape and wine volatile composition: Varietal, fermentative, and aging aroma compounds

    Food Aroma Evolution: During Food Processing, Cooking, and Aging (CRC Press), pp. 439-463