Disciplina temática
Agrarwissenschaft, Ernährungs und Tiergesundheit
Publikationen (314) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2012
-
"Tanto los vinos blancos como los tintos pueden consumir oxígeno en tasas similares": Entrevista a Roger B. Boulton
ACE: Revista de enología, Núm. 131
-
A database for animal tuberculosis (mycoDB.es) within the context of the Spanish national programme for eradication of bovine tuberculosis
Infection, Genetics and Evolution, Vol. 12, Núm. 4, pp. 877-882
-
A study of the relationship between weather variables and electric power demand inside a smart grid/smart world framework
Sensors (Switzerland), Vol. 12, Núm. 9, pp. 11571-11591
-
Abortos en la especie ovina: caracterización lesional y diagnósticos en Castilla y León
XXXVII Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia
-
Aboveground stand-level biomass estimation: A comparison of two methods for major forest species in northwest Spain
Annals of Forest Science, Vol. 69, Núm. 6, pp. 735-746
-
Addition of pin-milled pea flour and air-classified fractions in layer and sponge cakes
LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 142-147
-
Agalaxia contagiosa en pequeños rumiantes
Ganadería, Núm. 81, pp. 24-28
-
Agricultural Impact of Dissolved Trace Elements in Runoff Water from an Experimental Catchment with Land-Use Changes
Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 43, Núm. 1-2, pp. 81-87
-
Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas. Recomendaciones prácticas
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 247, pp. 52-58
-
Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas: aspectos preliminares
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 246, pp. 54-57
-
An approach to the statistics of wild lagomorph captive rearing for releasing purposes in Spain
World Rabbit Science, Vol. 20, Núm. 1, pp. 49-56
-
An expert system for the identification of environmental impact based on a geographic information system
Expert Systems with Applications, Vol. 39, Núm. 8, pp. 6672-6682
-
An in vivo proteomic study of the interaction between Salmonella Typhimurium and porcine ileum mucosa
Journal of Proteomics, Vol. 75, Núm. 7, pp. 2015-2026
-
Anatomic and radiographic evaluation of the hip
European Journal of Radiology, Vol. 81, Núm. 12, pp. 3727-3736
-
Antioxidant Properties of Sparkling Wines Produced with β-Glucanases and Commercial Yeast Preparations
Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 9
-
Antioxidant capacity, scavenger activity, and ellagitannins content from commercial oak pieces used in winemaking
European Food Research and Technology, Vol. 235, Núm. 5, pp. 817-825
-
Aplicación de dos enmiendas calizas en suelos ácidos dedicados al cultivo de la variedad Mencía
Vida rural, Núm. 347, pp. 52-60
-
Aplicación de la norma EN 14491:2006 a los silos de acero cilíndricos para la protección frente a explosiones de polvo
Informes de la construcción, Vol. 64, Núm. 526, pp. 233-242
-
Application of a particle model to pyrolysis. comparison of different feedstock: Plastic, tyre, coal and biomass
Fuel Processing Technology, Vol. 103, pp. 1-8
-
Azúcares y edulcorantes (I): su utilización en pastelería y panadería
Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1221, pp. 6-20