Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universitat Oberta de Catalunya (43)

2023

  1. Debilidades, amenazas, fortalezas y oportunidades del patrimonio culinario de Córdoba (España) que influyen en la protección del patrimonio gastronómico cordobés a través del turismo gastronómico

    II Foro de turismo ciudad de Melilla: Melilla, una historia compartida (Dykinson), pp. 95-100

  2. Factores que Afectan a la Adopción de las Tecnologías 4.0 en las Empresas del Sector del Mueble

    Innovaciones de Negocios, Vol. 20, Núm. 40, pp. 53-72

  3. Innovando en Marketing: Metaverso, un análisis 360

    Oikonomics: Revista de economía, empresa y sociedad, Núm. 20, pp. 1-10

  4. Metaverse, a holistic vision of the new virtual reality

    Revista empresa y humanismo, Vol. 26, Núm. 2, pp. 99-130

  5. The impact of integration of 4.0 technologies in the traditional manufacturing industry: Evidence from furniture sector enterprises in Spain

    New Perspectives and Possibilities in Strategic Management in the 21st Century: Between Tradition and Modernity (IGI Global), pp. 319-348

2021

  1. Challenge-based learning: how to learn marketing in healthcare studies?

    INTED2021 Proceedings. 15th International Technology, Education and Development Conference, 8 - 9 March 2021, online

  2. Cryptocurrencies Impact on Financial Markets: Some Insights on Its Regulation and Economic and Accounting Implications

    Blockchain and Applications (Springer Verlag), pp. 292-299

  3. Studying customer experience and retention using applied data science and artificial intelligence

    Handbook of Research on Applied Data Science and Artificial Intelligence in Business and Industry (IGI Global), pp. 192-222

  4. THE PSYCHOLOGICAL LOGIC OF CUSTOMER LOYALTY: TOWARDS AN INTEGRATED CONCEPTUAL FRAMEWORK (SATISFACTION, TRUST AND COMMITMENT)

    Organizational Science: A Global Perspective (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 163-175

2019

  1. Catálogo digital de cartografía urbana contemporánea en España (1800-1950)

    Biblio 3W: Revista Bibliográfica de Geografía y Ciencias Sociales, Vol. 24

2017

  1. Aiming at understanding consumers´behavior in fast-food restaurants: a food values approach

    XXIX Congreso Internacional de Marketing AEMARK, Sevilla, 6-8 de septiembre de 2017