Lactobacilli Degrade Wheat Amylase Trypsin Inhibitors to Reduce Intestinal Dysfunction Induced by Immunogenic Wheat Proteins

  1. Caminero, A.
  2. McCarville, J.L.
  3. Zevallos, V.F.
  4. Pigrau, M.
  5. Yu, X.B.
  6. Jury, J.
  7. Galipeau, H.J.
  8. Clarizio, A.V.
  9. Casqueiro, J.
  10. Murray, J.A.
  11. Collins, S.M.
  12. Alaedini, A.
  13. Bercik, P.
  14. Schuppan, D.
  15. Verdu, E.F.
Revista:
Gastroenterology

ISSN: 1528-0012 0016-5085

Ano de publicación: 2019

Volume: 156

Número: 8

Páxinas: 2266-2280

Tipo: Artigo

DOI: 10.1053/J.GASTRO.2019.02.028 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable