Francisco Javier
Carballo García
Francisco Javier Carballo García-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (7)
2006
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Effect of the type of manufacture (homemade or industrial) on the biochemical characteristics of Chorizo de cebolla (a Spanish traditional sausage)
Food Control, Vol. 17, Núm. 3, pp. 213-221
2005
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Biochemical changes during the ripening of Chorizo de cebolla, a Spanish traditional sausage. Effect of the system of manufacture (homemade or industrial)
Food Chemistry, Vol. 92, Núm. 3, pp. 413-424
2002
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Study of the biochemical changes during the processing of Androlla, a Spanish dry-cured pork sausage
Food Chemistry, Vol. 78, Núm. 3, pp. 339-345
2001
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Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos
Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296
2000
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Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817
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Caracterización de la fracción lipídica de tres variedades de embutidos crudo-curados comercializados en el mercado español: coppa, salchichón y salami
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 95-98
1989
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Cálculo de la actividad del agua en el queso de Valdeteja
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 35, Núm. 35, pp. 161-167