Publikationen, an denen er mitarbeitet Benito Moreno García (10)

2002

  1. Incidence and pathogenicity of Yersinia spp. isolates from poultry in Spain

    Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 4, pp. 295-301

1991

  1. Distribution and evolution of bacteria on lamb carcasses during aerobic storage

    Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 12, pp. 945-949

1988

  1. Behaviour of Staphylococcus aureus strains, producers of enterotoxins C1 or C2, during the manufacture and storage of Burgos cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 117-122

  2. Participación de bacilos pleomórficos gram-positivos en la alteración de carne de ovino mantenida a refrigeración

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988