NEWTEC
NUEVAS TECNOLOGÍAS DE CONSERVACIÓN DE LOS ALIMENTOS Y SEGURIDAD ALIMENTARIA
Teses dirixidas (4) Teses que dirixiron as persoas membros do grupo
2024
-
Microbiome-based analytical approaches and biopreservation agents for improving meat quality and safety
Barcenilla Canduela, Coral
Dirixida por Avelino Álvarez Ordóñez y Miguel Prieto Maradona
2022
-
Biofilm formation by microorganisms of interest in food industries: intraspecies variability, biomarkers and control strategies based on non-thermal atmospheric plasma technologies
Paula Fernández Gómez
Dirixida por Miguel Prieto Maradona, Avelino Álvarez Ordóñez y María Mercedes López Fernández
2021
-
Resistencia a antimicrobianos y persistencia microbiana en la industria alimentaria: factores de riesgo y reservorios ambientales
Álvarez Molina, Adrián
Dirixida por Avelino Álvarez Ordóñez y María Mercedes López Fernández -
Evaluation of the factors that determine the effectiveness of non-thermal atmospheric plasma in the inactivation of foodborne pathogenic microorganisms: effect of the treatment on cell membranes
Calvo Caño, Tamara
Dirixida por María Mercedes López Fernández y Avelino Álvarez Ordóñez